Arm Study

6 comments:

  1. Forţă şi graţie! Felicitări, Octavian :)

    ReplyDelete
  2. Multumesc, Nora. Bine ai revenit pe blog. :)

    ReplyDelete
  3. E o problema, da' nu-mi dau seama care, la articulatia pumnului. Ori o chestiune de lumina pe muchia exterioara a pumnului, ori una de contur. Atentie la umbra pe care fascicolul anterior al deltoidului trebuie s-o lase pe pectoral. In rest, ca proportie si structura imi place. Am pus si eu un studiu pe blog, la Diverse. Imi place la nebunie sa lucrez pe culturisti. Sunt dizgratiosi, dar la capitolul anatomie pe viu nimic nu se compara cu ei.
    Bravo, treci la urmatoarea, ca mi-ai deschis pofta :))

    ReplyDelete
  4. Multam pentru corecturi, Adrian. Problema cea mai mare a fost graba de a posta ceva nefinisat. Nu e prima data cand comit asta. Anatomia ramane insa o tema de casa serioasa pentru mine. :))

    Am pastrat fisierul PSD intact, cred ca maine revin asupra greselilor celor mai evidente. Imi place sa ma joc cu lumina care cade pe piele, o face lucioasa sau translucida. Daca arata bine, aproape ca nu-mi pasa ca unele surse de lumina sunt inventate sau n-ar trebui sa existe.

    Da, culturistii sunt dizgratiosi rau. Am observat ca practicantii de fitness sunt mai adecvati pentru studii, sau statuile clasice.

    ReplyDelete
  5. Da, cu lumina cred si eu ca e problema: face ca punmul să pară nefiresc răsucit, deşi probabil că nu e.
    Ai dreptate cu fitnessmenii, sunt ideali pentru armonie şi proporţii. Cand e vorba de definiţie musculară şi relief, monstruoşii sunt imbatabili.
    Vezi şi aici: http://www.fineart.sk/ , e plin de fotografii anatomice la rezoluţie mare. Sper să te ajute.

    ReplyDelete
  6. Excelent site-ul, Adrian. Multumesc mult pentru el. O sa il studiez pe indelete. O carte sau doua de-a lui Andrew Loomis o am si eu in pdf parca.

    ReplyDelete