Natalia Vodianova


7 comments:

 1. Octavian, salut! Sugestivă imagine a Evei curăţând mărul!

  Ai multe lucruri interesante de văzut pe aici atât ale tale cât şi o serie de linkuri. Un adevărat univers artistic :)

  ReplyDelete
 2. Multumesc, Nora. Sper ca in urmatoarele saptamani sa improspatez "colectia". Din lista de link-uri ti-i recomand pe Aaron Coberly si Jason Juan.

  Intr-adevar, e un univers artistic mai diferit fata de arta conventionala. Mare parte din artistii din lista sunt "digitalii" din industria jocurilor si efectelor vizuale cinematografice. :)

  ReplyDelete
 3. Esti bun, te-am adaugat la blogroll. Meriti sa te vada cat de multi, Iti sugerez, totusi, mai mult studiu pe anatomie si fizionomie. Asa o sa fii FOARTE bun.

  ReplyDelete
 4. Multam fain de sfaturi si aprecieri, Graphite. Ti-am raspuns pe mail mai cuprinzator. Aduc si eu Illustrator-ul tau aici.

  ReplyDelete
 5. Ah, apropo de ilustratori care sa merite pusi pe blogroll si lista de site. Arunca un ochi (sau pe amandoi, dar cu prudenta, ca risti sa-ti ramana acolo - eu asa am patit) pe site-ul lui Jean Baptiste Monge, zona din stanga la Galeries. Moarte curata... http://www.jbmonge.com/

  ReplyDelete
 6. Vazut, placut mult Jean Baptiste. Coloritul e fabulos, iar subiectele ...hehe, trebuie sa fii crescut cu povesti din astea englezesti, cu gremlini si spiridusi ca sa ai un asemenea imaginar. :)

  ReplyDelete
 7. Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

  http://www.cinemagia.ro/filme/legend-of-the-guardians-the-owls-of-gahoole-34050/

  Asta e o animatie care mi-a placut mult.

  ReplyDelete